Valikko Sulje

Nuortentyö

Hei Nuori!

Seurakuntamme nuoret ovat tavallisia tämän päivän nuoria jotka kamppailevat ammatin valintojen, sydänsurujen, haaveiden ja pettymysten kanssa. He eivät ole ihmisiä mistään toiselta planeetalta, vaan ihmisiä niinkuin sinä ja minä. Monet heistä ovat vain pysähtyneet hengellisten asioiden ääreen jo tässä elämän vaiheessa ja tehneet sen suhteen omat valintansa. Heillä on yksi, mutta tärkeä ulottuvuus lisää, usko Jeesukseen. Tämä antaa heille uusia näköaloja katsella maailmaa ja voimaa elää tämän niin ihanan, mutta toisaalta niin vaikean nuoruusajan läpi.

Seurakuntamme nuortentyö ei ole tarkoitettu vain “löytäjille” vaan mukana on myös “etsijöitä” jotka kyselevät elämän tarkoitusta, onko olemassa jotain muuta? Nämä kysymykset ovat oleellinen osa nuoruutta. Nuoruus on etsimisen aikaa; ellei etsi, ei voi löytää. Joten tervetuloa mukaan etsimään!

Mitä nuortentyössä tapahtuu?

Seurakuntamme nuortentyö on moninaista: nuorteniltoja, nuorten erilaisia projekteja, aktiotyötä, nuortenpäiviä sekä paljon muuta enemmän tai vähemmän toiminnallista yhteistä tekemistä.

Tärkeimpänä näemme ns. arjen nuorisotyön: normaalin viikottaisen toiminnan, joka tulee nuorta lähelle ja koskettaa häntä ja hänen lähiympäristöään. Erilaiset projektit ja tempaukset ovat sitten mukava lisä arjen keskelle. 

Tervetuloa mukaan!

Seurakunnan nuortentyötä johtaa Juho Kivelä 040-524 7927 yhdessä nuortentiimin kanssa.