Valikko Sulje

Espanja

Seurakuntamme lähetit Timo ja Outi Eriksson ovat olleet vuodesta 2010 lähtien lähetystyössä Espanjassa Torreviejan alueella. He asuvat Pilar de la Horadadan kaupungissa. Outi, Timo ja heidän tyttärensä Sofia ovat mukana paikallisten seurakuntien lapsi- ja nuorisotyössä sytyttämässä, autamassa ja varustamassa espanjalaisia viemään evankeliumia myös lapsille ja nuorille.

Kun ihminen tulee uskoon lapsena, hänen koko elämänsä pelastuu.

Outi Eriksson

Uusimpana työkaluna lapsityössä heillä on Jippii-kuorotyö. Espanjalaiset lapset rakastavat esiintymistä ja laulamista, minkä ansiosta evankelioivat jippii-lastenlaulut näyttävät löytävän tiensä espanjalaisten sydämiin. Yhdessä Jippii-mission ja muiden lähettien kanssa Outi ja Timo pyrkivät äänittämään espanjankielisen Jippii-CD:n.


Espanjan lähetystyön tukitili
FI69 8670 0710 0981 63
VIITE: 1122


Erikssonien lisäksi seurakuntamme tukee lähetystyötä Venäjällä, Ukrainassa ja Romaniassa sekä Israelissa.

Mission Possible

Tuemme Mission Possiblen katulapsi ja turvakotityötä Venäjällä. Nimikkokohteenamme on Jekaterinburgin perhekoti.

Mission Possible aloitti vuonna 2016 äitiyspakkausohjelman, joka tarjoaa köyhyydessä eläville äideille suomalaistyylisen äitiyspakkauksen, terveys- ja lapsenhoitoneuvontaa sekä hengellistä ohjausta ja tukea. Äitien saama apu voi muuttaa monen lapsen tulevaisuuden paremmaksi. Projekti on käynnissä Bulgariassa ja Venäjällä.

Kokkolan baptistiseurakunnan Lähetyskirpputorilla on äitiyspakkausten keräyspiste. Lue lisää: Pienimmän parhaaksi. Tai seuraa facebookissa.

Voit seurata Mission Possiblen työtä internetissä tai facebookissa.

Yhdelle vähimmistä

Tuemme Ukrainassa ja Romaniassa köyhien romaniperheiden parissa tehtävää lähetystyötä. Veikko Hekkala vierailee vaimonsa Kirsin kanssa alueella säännöllisesti.
Seuraa työtä facebookissa, josta saat tuoreimmat tiedot työn tarpeista sekä rukous- ja kiitosaiheista.

Lähetyskirpputorin päädyssä on ”pullonpalautusautomaatti”, jonne palautetuista pulloista kertyneet varat menevät lyhentämättöminä Yhdelle vähimmistä työn hyväksi.

Israel

Olemme tukeneet Israelin Akkossa toimivan messiaanisen seurakunnan työtä. Seurakunnan pastori on Lev Havkin.


Lähetyskirpputori

Kokkolan baptistiseurakunnan naapurissa sijaitsee Kokkolan toiseksi vanhin kirpputori. Kirpputorin toiminnasta saatavalla tuotolla kannatetaan lähetystyötä.

Voit tukea lähetystyötä lahjoittamalla ehjää, puhdasta ja käyttökelpoista tavaraa. Ne voi jättää kirpputorin portaille. Jos kyseessä on suurempia lahjoituksia, voit ottaa yhteyttä kirpputorin henkilökuntaan.

Osoite: Torikatu 49, 67100 Kokkola.
Puh: 06 – 822 5488

Avoinna: Ma-Pe klo 11-17, La klo 11-14.